A szegvári Lándor-tavi Horgász Egyesület megbízásából készítettem el a Lándor-tavat és a horgász egyesületet bemutató weblapot.

LandorTaviHorgaszegyesulet

A weblap a következő címen található: http://www.landorto.hu

Szegvár a „vizek falva”, egyik legszebb természetes vize a Lándor-tó. A tó több évszázada ismert és történeti forrásokban is emlegetett vizes élőhely. A Tisza folyó bal oldali véd töltésén kívül, a mentett oldalon Szentes felől Mindszent városa felé haladva, már a védőgátról gyönyörű panorámát nyújt a 49 hektáron elterülő összefüggő víztükrével, a vizet körül ölelő nádkaréjával és sűrű ezüst és fehér nyár szegély erdejével.

12

A weboldal képi tartalmához több fotómat is felhasználtam és az emblémát is én terveztem. A horgász egyesületnek segítettem a domain regisztrációban és a megfelelő tárhely kiválasztásában.

A weboldal mellett elkészült a Lándor-tavi Horgász Egyesület Facebook oldala is, amely a következő címen található: https://www.facebook.com/landorto

Örültem ennek a megbízatásnak, hiszen sok szép emlék köt a Lándorhoz, gyermekkoromban sokat csónakáztam és horgásztam itt.

 

Referenciák

Tekitse meg több száz referenciám valamelyikét az alábbi képre kattintva.

Referenciák

Bemutatkozó katalógus

Az alábbi képre kattintva tudja letölteni PDF fájlban bemutatkozó katalógusomat.

megapresspdfMegapress bemutatkozó katalógus (PDF, 2MB)

Kapcsolat

Válasszon engem, keressen bizalommal!

 

facebook skype linkedin google

 

Lap tetejére