Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Elkészült a Lándor-tó weblapja

A szegvári Lándor-tavi Horgász Egyesület megbízásából készítettem el a Lándor-tavat és a horgász egyesületet bemutató weblapot.

A weblap a következő címen található: http://www.landorto.hu

Szegvár a „vizek falva”, egyik legszebb természetes vize a Lándor-tó. A tó több évszázada ismert és történeti forrásokban is emlegetett vizes élőhely. A Tisza folyó bal oldali véd töltésén kívül, a mentett oldalon Szentes felől Mindszent városa felé haladva, már a védőgátról gyönyörű panorámát nyújt a 49 hektáron elterülő összefüggő víztükrével, a vizet körül ölelő nádkaréjával és sűrű ezüst és fehér nyár szegély erdejével.

A weboldal képi tartalmához több fotómat is felhasználtam és az emblémát is én terveztem. A horgász egyesületnek segítettem a domain regisztrációban és a megfelelő tárhely kiválasztásában.

A weboldal mellett elkészült a Lándor-tavi Horgász Egyesület Facebook oldala is, amely a következő címen található: https://www.facebook.com/landorto

Örültem ennek a megbízatásnak, hiszen sok szép emlék köt a Lándorhoz, gyermekkoromban sokat csónakáztam és horgásztam itt.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató