Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

HK-Ceram speditőr naptár

Az évvégi feladataim egyike volt a szentesi HK-Ceram Kft. speditőr naptárának elkészítése. Ez volt az első megbízásom a HK-Ceram Kft.-től, így mint egy új ügyfelemnek kellett bizonyítanom.

A speditőr naptár egy népszerű irodai termék, egyszerűsége és áttekinthetősége fontos szempont a napi munkamenet során. Bár nem dekorációs célra készül, de az egyedi céges arculattal ellátott naptárak reklámként is funkcionálnak.

Ennél a naptárnál fontos volt, hogy ne legyenek kiemelve a magyarországi ünnepnapok, hiszen ezt a cég nemzetközi partnerei kapták meg. A kiadvány kapott egy egyedi tervezésű hátlapot, melyet modern stílusban készítettem el, a fehéren kívül mindössze két szín felhasználásával. A naptár rész 2018. novembertől 2020. februárig tartalmazza az adatokat áttekinthetően. Egyszerre négy hónap látható, az egyes naptár tömbök perforáltak, az idő eltelte után könnyen leválaszthatók.

Mindig örömmel készítek céges naptárakat, korábban én készítettem a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet nagy példányszámú naptárait, de készítettem városi falinaptárakat, amelyek Szentesen, Csongrádon, Hódmezővásárhelyen, Makón, Kunszentmártonon, Cserkeszőlőn – és még néhány dunántúli településen – jelentek meg.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató