Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Kisiparos bál 1995.

A „Szegvári képek, szegvári emlékek” mai videóalbumában az 1995. évi kisiparos bál 198 perces felvétele, amelyet Lekrinczki Attila készített 1995. február 12-én a szegvári Művelődési Házban. Habár a kisiparosokból időközben vállalkozók lettek, én mégis maradtam a kisiparos bál elnevezésnél.

Ez volt a 15. jubileumi évforduló, az est házigazdája Gila Antalné és Piti Mihály volt. Emlékeztek az első bál (1980) óta eltelt időre, a nehézségekre és az örömökre. A bált a – Kőrösi Katalin által vezetett – mazsorett csoport vidám műsora nyitotta meg.  

Ennek a bálnak is volt egy üzenete: „eltelt az idő – folytassák az ifjabb vállalkozók a bál szervezését”. Az ifjabb vállalkozók nevében köszöntötték az alapító tagokat: Ternai Jánost, Piti Mihályt, Tari Andrást, Tulipánt Mihályt, Muzsik Sándornét, Ignácz Jánosnét, Katona-Kis Józsefet, Purgel Lászlót, Kádár Györgyöt, Vörös Jánost és Farsang Lászlót, valamint Gila Antalnét.

A vacsora után a Budapestről érkező művészek fellépése következett. Fellépett Fábián János, Rezsnák Miklós, Máté Ottilia és Poór Péter.

Kisiparos bál 1995. február 12.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató