Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Kisiparos bál 1999.

A „Szegvári képek, szegvári emlékek” mai videóalbumában az évezred utolsó kisiparos báljának videófelvételét nézhetitek meg, melyet Piti János készített.

A szegvári Művelődési házban tartott bálnak ez alkalomból is Tonomár Zoltán volt a házigazdája. Dr. Végh Ibolya jegyző mellett már az újonnan megválasztott polgármester – Szenczi Sándorné foglalt helyet.

Budapestről érkeztek művészek, s kiváló szórakoztató programot adtak elő. Elhangzott magyar nóta, operett, humor és melódia. Fellépett Balassa Tamás, Harangozó Teréz, Heller Tamás (Mikroszkóp Színpad) és Rezsnák Miklós. (Aki szeretni a szép magyar nótákat, érdemes meghallgatni Rezsnák Miklós fellépését.)

A talpalávalót a Sugár Zenekar szolgáltatta, most sem maradt el a tombolasorsolás, amelynek a fődíja egy arany nyaklánc volt.

Jó szórakozást kívánok az 1999. január 30-i kisiparos bál felvételéhez! Ha neked is lapul a fiókodban olyan kazetta, amelyen egy több mint 20 évvel ezelőtti szegvári rendezvény felvétele van, juttasd el hozzám, s videóalbumunkban örökre fennmarad az utókornak. (A kazettát visszakapod.)

Kisiparos bál – 1999. január 30.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató