Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Közalkalmazottak és Köztisztviselők bálja – 2000.

Mai szombati videóalbumunkban a szegvári közalkalmazottak és köztisztviselők 2000. évi báljának felvételét láthatjátok. Ez a bál volt a közalkalmazottak bálja történetének hatodik bálja, amelyet ezalkalommal a tavaszköszöntés jegyében rendeztek meg.

A bálon a muzsikát a hódmezővásárhelyi Delta Sound zenekar szolgáltatta, a sztárvendég pedig az Irigy Hónaljmirigy volt. Szerzői jogi okok miatt az Irigy Hónaljmirigy fellépése alatt a hangsávot kénytelen voltam elnémítani – hozzáteszem, nem vesztettek sokat.

A vacsora szegvári bográcsos marhapörkölt volt, amelyet Hegyi István főzött. Most is volt tombolasorsolás, ahol a fődíjnak egy hintaágy került kisorsolásra, a boldog nyertese pedig a Ternai család lett. A tombolasorsolás ajándékait és a rendezvényt támogatta Csurgó Imre és felesége, Gila Jánosné, Kukovecz Márta (Mini virágbolt), Patainé Bónus Edit, Ternai János, Fazekas Mihály és Ignácz Jánosné. 

A videófelvételt Piti János készítette. Jó szórakozást kívánok a 20 évvel ezelőtti felvételhez! Ha neked is lapul a fiókodban olyan kazetta, amelyen egy több mint 20 évvel ezelőtti szegvári rendezvény felvétele van, juttasd el hozzám, s videóalbumunkban örökre fennmarad az utókornak. (A kazettát visszakapod.)

Közalkalmazottak és Köztisztviselők Bálja – 2000.
Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató