Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Kisiparos bál – 2006.

A „Szegvári képek, szegvári emlékek” oldal mai videóalbumában a 2006. évi kisiparos bált nézhetitek meg.

Kádár György köszöntötte a vendégeket, köztük Szenczi Sándorné polgármestert és Gyömbér Ferencné jegyzőt, s virágcsokorral köszöntötte Ternai Jánosnét, a bál fő szervezőjét.

A vacsora bográcsos birkapörkölt volt, melyet Hegyi István főzött.

Az bál sztárvendége a hatvanas-hetvenes évek egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb hazai zenekarának, az Express együttes vezetője, dalszerző-énekese, Solymos Tóni volt, aki már korábban volt a kisiparos bál fellépője. Népszerű retro slágereivel táncra hívta a bál vendégeit. Az est nagy részében a muzsikát a Lézer Szalonzenekar szolgáltatta.

Most is volt tombolasorsolás, amelyet Kovács Józsefné Erzsike vezetett le – a fődíj egy színes televízió, a vígaszdíj pedig egy porszívó volt.

A bál a szegvári Művelődési Házban volt 2006. február 4-én, a videófilmet Piti János készítette. Jó szórakozást kívánok a 14 évvel ezelőtti kisiparos bál felvételéhez! Ha neked is lapul a fiókodban olyan kazetta, amelyen egy több mint 20 évvel ezelőtti szegvári rendezvény felvétele van, juttasd el hozzám, s videóalbumunkban örökre fennmarad az utókornak. (A kazettát visszakapod.)

Kisiparos bál – 2006. február 4.
Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató