Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Új orvosi rendelője lesz Szegvárnak

Farkas Sándor miniszterhelyettes, térségünk országgyűlési képviselője Facebook oldalán jelent meg az a bejegyzés, melyben az önkormányzat által a szegvári orvosi rendelő felújításra benyújtott pályázat pozitív elbírálásban részesült.

Nagy örömmel számolok újabb sikeres pályázatokról. Az Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztésére kiírt Top-os pályázaton Csanytelek és Szegvár is sikeresen szerepelt. Ezzel nagy lépést tudunk tenni a megfelelő infrastruktúra kiépítésének területén is!

A hírt megerősítette Szabó Tibor György, Szegvár polgármestere is. Elmondta, hogy a mai nap folyamán a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Államtitkárságtól is megkapták a hivatalos értesítést, amelyben 142.737.045 Ft vissza nem térítendő támogatásról biztosítják a projekt sikeres kivitelezését. – Nagyon örülök ennek a hírnek, hiszen egy 48 évvel ezelőtt átadott épületet újíthatunk fel, s bővíthetünk ki.   

Elővettük 1972. évi fotóalbumunkat, melyben Lucz Ferenc Szegvár fotósa örökítette meg a közel 50 évvel ezelőtti átadás pillanatait. Nosztalgiázzunk együtt Feri bácsi dokumentarista fotóival.

Fotóalbum

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató