Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Település honlap

Szülőfalum, Szegvár első weblapját 1999 nyarán készítettem el – megelőzve ezzel nagyobb városokat, megyeszékhelyeket.

Természetesen a legbüszkébb Szegvár honlapjára vagyok, de elkészítettem már több város, megyei jogú város portálját is.

Városok, községek honlapjai elkészítéséhez tapasztalataim alapján a legjobb megoldásnak a WordPress tartalomkezelő rendszer és a Betterstudio Publisher portál kombinációja vált be, ezért ugyanezzel a rendszerekkel vállalom települések honlapjainak elkészítését.

A WordPress rendszer egy ingyenes és nyílt forráskódú (PHP és MySQL alapú) tartalomkezelő (CMS) rendszer, ami azt jelenti, hogy több száz ember dolgozik rajta a világon, bárki használhatja bármilyen oldalon anélkül, hogy fizetnie kellene a licencért. A WordPress számtalan funkciót magába foglaló, modulárisan felépített publikációs platform – többek között ennek a modularitásnak köszönheti a népszerűségét. A világ top 1 millió weboldalából 16,7% WordPress alapú és az új weboldalak 22%-a készül WordPress-el. Ez a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer ma az interneten. A WordPress egy nyílt forrású projekt, ami azt jelenti, hogy több száz ember dolgozik rajta a világon. (Több, mint a legtöbb kereskedelmi platform esetében.). Ez azt jelenti, hogy bárki használhatja bármilyen oldalon anélkül, hogy fizetnie kellene a licencért.

A Publisher rendszer 97 modern és előre készített stílust tartalmaz, és mindegyik könnyen, csak egy kattintással telepíthető. Maximálisan megfelel a mobil eszközökön történő megjelenésre, ezen kívül be van építve a Google AMP és a Facebook Instant bővítmény, amelyek segítségével mobilon akár ötször gyorsabban töltődik be az oldal. Kimagasló szintű keresőoptimalizációt (SEO) tartalmaz, melyet a Google Certified Experts hitelesített. Nagymértékben optimalizált a gyors betöltéshez, ezért a Publisher-rel készült portálok magasabb pontszámot kapnak a Google Page Speed értékelésénél.

A portál használatára vállalom a polgármesteri hivatal munkatársainak betanítását, valamint vállalom az oldal átalánydíjas karbantartását.

 • Személyes konzultáció, igényfelmérés.
 • Áttekinthető dizájn, könnyű kezelés.
 • Reszponzív sablonok (okostelefonon, tableten és más mobileszközön is jól megjelenő weblap).
 • Igény esetén több nyelv használata.
 • Közösségi média (Facebook, Google Plus, YouTube, Instagramm, stb.) integráció.
 • Domain regisztráció ügyintézés.
 • Kiváló minőségű, SSD alapú tárhely szolgáltatás.
 • Regisztráció keresőrendszerekbe.
 • Facebook település oldalak készítése, karbantartása.
 • Hírlevél szolgáltatás.
 • Google Adwords és Facebook (fizetett) hirdetések.
 • Google Analytics integrálása.
 • Google Maps integráció.
 • Webstatisztika.
 • CMS megoldások.
 • Korszerű webes megoldások.
 • Marketing tanácsadás.

A szegvári honlapról

A Szegvár Online hírportál 2002-től 2007-ig üzemelt. Ez időszak alatt több tízezer fotóval és közel ezer hírrel bővült a portál, s több mint egymillió oldalletöltést regisztráltam. 2019. augusztusban újraindult a portál, amelynek én vagyok a szerkesztője.

2019-ben megbízást kaptam a Szegvári Polgármesteri Hivataltól egy új szegvári portál elkészítéséhez. A feladatot elvállaltam, kb. 3 hónapra volt ahhoz szükségem, hogy megtaláljak egy olyan komplex honlap rendszert, amelynek a megjelenése a mai kor feltételeinek maximálisan megfelel, mobilbarát, alkalmas hírportálszerű megjelenésre, meg tud jelentetni látványos fotó- és videó tartalmat, támogatja a legtöbb social és egyéb beágyazási lehetőséget, a jövőben könnyen fejleszthető és fenntartható, valamint alkalmas egy ún. multisite portálhoz.

A szegvar.hu oldalon a Polgármesteri Hivatal hírei, felhívásai, dokumentumai találhatóak. A szegvar.com domainen a település bemutatkozása található szöveges, fotó és videó tartalommal, interaktív térképpel. A szegvar.eu oldalon Szegvár bemutatkozása olvasható a magyaron kívül még hét idegen nyelven (angol, német, lengyel, olasz, francia, spanyol és román). A szegvarikep.hu portál még fejlesztés alatt van, itt Szegvár digitális fotóarchívumát szeretnénk időrendiség és téma szerint katalogizálva megjelentetni, összesen több mint ötvenezer (!) szegvári fotót – ennek a portálnak az elkészítése 2021. harmadik negyedévében várható. A legvégére hagytam az ötödik oldalt, a Szegvár Online hírportált (szegvaronline.hu), amelyen helyi hírek találhatók 2002-től napjainkig, közel 2000 hír bejegyzés, 42 ezer fotó, és kb. 6 ezer perc videó tartalom.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató